Prostata/urinretention/blæreproblematik
Behandling kan tilbydes patienter med og uden kateter og fungerer meget fint med igangværende konventionel behandling. Behandlingen er en fusion med alm. klassisk kropsakupunktur og den avancerede neurologiske auricolomedicin (øreakupunktur) Fordelen med denne behandling er den nære kontakt til bl.a. organet blæren og samtidig en neurologisk tilgang til den overordnede styring af urinvejsystemet med auricolomedicin.

Psoriasis og svær eksem
Før behandlingsstart laves der altid en fødevare-intolerance test. Behandlingerne består primært af auricolomedin (den Franske øreakupunktur) og lysbehandling -hvis fordel er den næsten direkte kontakt til kroppens nervesystem via vores centrale styring, hjernen. Klassisk akupunktur spiller en mindre rolle med køling af blod og styring af Qi energi.
Stress angst og depression
Behandles med lysbehandling og auricolomedicin (øreakupunktur) i det limbiske system i hjernen. Forinden er der undersøgt og behandlet for evt. kæbe og øjenmuskulære problemer som i sig selv kan være en fysisk årsag til lettere stress, angst og depression. (læs mere under “posturologi”)

Traumer
Speciale i behandling af Traumer med Auricolomedicin, Farver og Lys behandling. Næsten uden ord når vi til de områder hvor traumet ligger gemt. Ofte er kun 1-2 behandlinger nok.

Fødevaretest hos Guldbrandsen er en succes!

Rigtigt mange vælger at blive testet for mad-intollerance!

Det er en sikker test som præcist afgør hvad du ikke kan spise, og samtidig giver tryghed for hvad du kan erstatte det med.