Hvad er Medlouxx Phototherapy?

Medlouxx er udviklet i samarbejde med universitetet i Paderborn, Tyskland og er et lysterapi-apparat med mange muligheder. Der er ingen bivirkninger og er behandling er helt smertefrit.

Medlouxx fototerapi er infrarød elektromagnetisk stråling på 830 nm. til stimulering af udvalgte områder på kroppen uden at skabe varme og helt uden at beskadige vævet.

Medlouxx-behandlingerne er sikrere og mindre risikable for patienter og terapeuter sammenlignet med laserbehandlinger. Der er ingen kendte bivirkninger og er smertefri.

Medlouxx bruger udelukkende en patenteret procedure, der er baseret på en velkendt fysisk gennemsigtighedseffekt, den elektromagnetiske inducerede gennemsigtighed. Gennemsigtigheden af ​​lyset i væv forbedres, især i knoglevævet, hvilket blev bekræftet af en undersøgelse på det medicinske universitet i Graz (Østrig), der blev offentliggjort i International Journal of Photoenergy, bind 2014, artikel ID 268354.

Medlouxx Phototherapy og AMD

I 2016 gennemførte man lidt uden for Basel i Schweiz et forsøg med 67 patienter, der lider af den ødelæggende øjensygdom AMD (aldersrelateret macula degeneration). Det giver god mening at forsøge på øjenlidelsen AMD, da det er den hyppigste årsag til synstab. Faktisk kommer der ca. 10.000 nye patienter til i Danmark hvert år.
I Basel gjorde man dog følgende erfaring: 56% af patienterne i  AMD gruppen fik mærkbar forbedring af synsevnen, og samtidig en markant reduktion, eller nærmere en fuldstændig opløsning af de druser, små pletter på nethinden, med affaldsstoffer, som er den bagvedliggende årsag til AMD.

Medlouxx fototerapi kan også benyttes til behandling af andre øjenlidelser som bl.a. Glaukom (grøn stær) som vi hos Guldbrandsen Akupunktur allerede har god erfaring med.

Mange sygdomme kan med fordel behandles med Medlouxx Fototerapi da regenerering og forbedring på
på kroppens celleplan kan udnyttes til flere formål.