Auriculomedicin

Videnskabeligt underbygget,Neurologisk behandlingsform som via øret har direkte forbindelse til vores nervesystem og hjerne.

Auricolomedicin er udviklet og sat i system i 1951 af den franske ingeniør, biolog og læge Paul Nogier fra Lyon. Det tog ham 15 år at kortlægge øret, dets anatomi, udvikling, nerveforsyning, refleksbanerne og forbindelsen til hele nervesystemet og hjernen. Han kaldte det “mennesket i øret”.

Den franske læge og ingeniør Paul Nogier (1908 – 1996) opdagede hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret og er behandlingsmæssig tilgængelig der. Han fandt senere ud af at kommunikere med kroppens nervesystem via radialispulsen. Hans opdagelse af punkter og nervesystemets sprog i frekvenser er ikke senere ændret  eller suppleret. Paul Nogier underviste i øreakupunktur gennem 45 år. En læge, der fulgte hans undervisning gennem 15 år, har ikke hørt noget gentaget. Paul Nogier blev indstillet til Nobelsprisen. WHO standardiserede øreakupunkturen med dens opdager i spidsen, hvilket begyndte i 1990.

Paul Nogier havde det originale synspunkt, at organismen ikke bare er kemiske forbindelser, men at fysisk stimulation af kroppen f.eks. med nåle og lysfrekvenser, kan bekæmpe sygdomme. Hans søn læge Raphael Nogier har videreudviklet systemet, så det nu står som en bæredygtig og fantastisk metode til at behandle hele mennesket.

Raphael Nogier har undervist og udbredt Auricolomedicn i store dele af verden. Auriculoterapien blev i 1990 anerkendt af WHO (Verdens Sundheds Organisationen) som diagnostik- og behandlingsmiddel.

 

Fordøjelsesproblemer
● Irritabel tyktarm-IBS
● Colitis
● Forstoppelse
● Diarre
● Mavesår
● Mavekatar
● Oppustehed
● Utæt tarm
● Hæmorider
● Mavesyre
Smerter i led, muskler og Knogler
● Diskusprolaps
● Gigt
● Hovedpine
● Iskias
● Rygsmerter
● Migræne
● Hælspore
●Idrætsskader
● Frossen skulder
● Forstuvning
● Kæbesmerter
● Muskelspænding
Kredsløbsproblemer
● Hjerteproblemer
● Højt og lavt blodtryk
● Kolde hænder og fødder
● Kramper ,Svimmelhed Ødemer
Psykiske Ubalancer
● Indre uro
● Depression
● Angst
● Koncentrationsbesvær
● Stress
● Søvnproblemer
● Humørsvingninger
● Eksamenangst
Allergi
● Høfeber
● Eksem
● Astma
Neurologiske Problemer
● Helvedesild
● Svedproblemer
● Føleforstyrrelse
● Hjernerystelse
● Nervesmerter