Er du træt af dit hårdtab? Styrk håret, naturligt!

Klinisk testet behandling mod hårtab.

Nu efter 1,5 måned, er hårene blevet tykkere og har fået mere fylde og liv. Behandlingerne har båret frugt. Vi glæder os til at vise før og efter billederne her på siden.

Hos Guldbrandsen Akupunktur har vi løst flere af vores patienters problemer ud fra erfaring på egen krop.
Der har været eksemer, sportsskader, ryg og nakkesmerter med mere. Erfaringen på egen krop har åbnet vejen for nye behandlingsteknikker.

Da indehaver Thomas Guldbrandsen selv oplevede hårtab, hvor håret for alvor bliv udtyndet i toppen, blev det en spændende udfordring at udvikle nye behandlingsteknikker.

Kriterierne var at det skulle være naturligt, uden medicin og kirurgi. Ingen kunstigt udseende hårtransplantation.

Resultatet blev en kombinationsbehandling som effektivt stimulerer og nærer hårfolliklerne til at regenerere. Der bliver benyttet klassisk kinesisk akupunktur, Kinesisk Mesoterapi og NIR indfrarødt lys til at stille skarpt på hårtabet?

TCM Klassisk Akupunktur
Er den mest kendte årtusinde år gamle behandlingsteknik hvor tynde nåle sættes i hovebunden og krop. Her gælder det bl.a, om at styrke de rette organers Qi og blod-energi til vores hovedhår og deres hårsække.

Kinesisk Mesoterapi
kinesisk mesoterapi bruger akupunktur E-Stamp til at danne mikrohuller på hovedbunden samtidig med at tilføre aktive næringsstoffer som fremmer hårvæksten.
Aktive næringsstoffer :
Arborvitae strakt:Indeholder forskellige sporstoffer som kalium, natrium, fosfor, nitrogen, calcium, magnesium, mangan og zink
Biotin: er et vigtigt vitamin (Vitamin H) til vedligeholdelse af den normale cellefunktion, vækst og udvikling af hår. Det har betydning for vækst og deling af celler og er derfor vigtig for udviklingen og fornyelsen af hår og hud.

NIR Indfrarødt lys
Øger energiniveauet ved at frigøre ATP fra Vores cellers mitokondrier som herved hjælper med at bringe mere ilt og næring til vores celler og væv. Det gør de eksisterende hårfollikler kraftigere og nye gendannes, regenererer.