Mit navn er Fabrice, jeg er 40 år gammel, og for ca 5-6 år siden begyndte jeg at halte på mit højre ben. Der skulle gå flere år før jeg blev meget generet af det, og lige før jeg fik min diagnose, havde jeg store smerter i mit ben og i min ryg. Jeg fik konstateret sclerose. Jeg har været så meget- og så mange undersøgelser igennem og det eneste sted hvor jeg virkelig har mærket fremgang, er når jeg er blevet behandlet af Thomas.
Alle mine smerter forsvandt ved første behandling hos Thomas, og det har været en sand fornøjelse at komme på hans klinik.
Jeg er naturligvis ikke helbredt, men jeg ved hvor jeg skal gå hen, når jeg mærker at sygdommen driller.

Jeg blev mere og mere modig mht. akupunktur, og 3 januar 2007 havde jeg bestilt tid hos Thomas med henblik på et rygestop. Da jeg er franskmand og arbejder i restaurationsbranchen, kan man næsten gætte, at jeg røg mange cigaretter om dagen….men jeg blev træt af besværet, sygdomme og de penge man bruger på det.

Jeg er mildest talt dybt rystet over den effekt én behandling har haft…de første fire dage havde jeg meget lyst til at ryge, men abstinenserne var ikke voldsomme, og det overraskede mig virkelig, at det ikke var så svært.

I dag snart 3 måneder efter er jeg stadig røgfri og nyder det virkelig…Jeg har heller ikke svært ved at være i stue med rygere, lysten dukker da op, men jeg er ikke i nærheden af at begynde igen.
Noget helt andet er, at min hvilepuls faldt med 30 slag pr. minut indenfor det første døgn…

Scelerose & rygestopFabrice, 40 år