Jeg har i flere år haft ondt over lænden. Jeg er 60 år og havde tænkt at det åbenbart er sådan noget der kommer med alderen. Det kunne jeg dog ikke acceptere, så da jeg hørte om Thomas Guldbrandsen og hans akupunktur og posturologi, ville jeg give det en chance, og resultatet har været forbløffende. Ryggen er gradvist blevet bedre, og min krop er blevet rettet op.
Desuden har jeg fået et par tillægsgevinster:

Bedre hjerte
Jeg har i en del år sommetider haft ”ondt i hjertet”. Undersøgelser har tidligere vist at der ikke var noget i vejen, så jeg vænnede mig til at sådan var det bare. Ligeledes føltes det som om en nerve sad i klemme på ryggen. Thomas viste mig at jeg åbenbart på et tidligere tidspunkt havde fået et slag på øverste ribben, og dette gjorde at jeg ind imellem følte et ufarligt men ubehageligt tryk på hjertet, ligesom det også gav gener på ryggen. Disse symptomer er nu helt forsvundet, efter at jeg er blevet rettet op.

Bedre syn
Da jeg startede hos Thomas for ¾ år siden, havde jeg briller med dobbeltslebne glas. Jeg skiftede dem ud med læsebriller, men fik aldrig købt et par briller til tv- og teaterbrug. Thomas arbejder bl.a. på at styrke min øjenmuskulatur, og det virker tilsyneladende, for jeg har nu kun brug for mine læsebriller.

Jeg har ikke mere krampe i ben og fødder, og så er jeg begyndt at sove godt om natten!

Rettet op med posturologiNini Buus, Aalborg