I efteråret 2008 blev jeg ramt af voldsomme smerter i mit højre øre. Øre-, næse- og halsspecialisten konstaterede, at der ikke var infektioner eller andre sygdomstegn fra øret. Jeg fik en smertestillende medicin til at tage det værste.
Smerterne kom i anfald på 5 til 10 minutter, hvor jeg var helt overladt til disse. Den eneste lindring var at holde sig i bevægelse og helst udendørs. Hvile og stillesiddende arbejde gav hyppigere smerteanfald og meget ubehag. Spisning blev et problem, da tyggebevægelserne fremkaldte anfaldene. Smerterne tiltog og det blev kun til et par timers søvn i oprejst stilling. Jeg blev sygemeldt fra mit arbejde.

Jeg tog kontakt til min kiropraktor for undersøgelse, og han konstaterede at min 2. nakkehvirvel sad helt forkert og trykkede på rigtig mange nerver heriblandt dem til ansigtet. Efter et par behandlinger begyndte en mærkbar bedring af ørepinen, men smerteanfaldene fortsatte med uformindsket styrke.

En af mine arbejdskollegaer kontaktede mig og anbefalede Thomas.
Efter første behandling, skete der fremskridt på en meget vigtig front, jeg kunne begynde at få flere timers nattesøvn i træk og i liggende stilling, uden at blive vækket af smerter.
1½ døgn efter 2. behandling skete det utrolige, smerteanfaldene holdt op, og jeg har ikke haft dem siden.
Jeg blev raskmeldt og begyndte på arbejdet efter 2½ uges sygemelding.

Der er nu gået et par måneder, og jeg har det rigtig godt.

Posturologi fjernede øre smerteCharlotte Hermansen, 44 år