Vores Marie  på næsten 5 år – er et typisk øre barn.

Hun har døjet med mellemørebetændelse og vejrtrækningsproblemer siden hun var ganske lille. Vi troede, det var normalt, at små babyer snorkede højere end deres far…

Først røg polypperne – det hjalp ca. en måned. Så vente snorken tilbage. Efter 4 år med adskillige dræn og utallige penicillin kure fik vi nok – der måtte gøres noget andet, for det hjalp jo ikke.

Vi kontaktede Thomas, som straks tog sig af Marie med lys -behandling(ingen nåle) – det er nu 5 måneder siden og vi har ikke haft brug for penicillin siden. Desværre havde Marie så meget væske i ørerne, at hun måtte have et nyt dræn i højre øre. Et par dage efter operationen besøgte vi Thomas, som gav endnu en lys -behandling. Drænet har nu siddet i øret i 3 måneder og det virker… Tænk, normalt skulle der sættes nyt dræn i, ca. ved denne tid, men det virker.

Som det er nu, tager vi ind til Thomas, når Marie hoster/snotter (hvilket normalt betød mellemørebetændelse). Så får hun en lys -behandling og allerede samme aften kan vi mærke en stor forskel. Hun sover bedre, er i bedre humør og vi undgår mellemørebetændelsen!

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Thomas

Øre barnMette & Carl Piercy Nielsen