Jeg tog til behandling ved Thomas, da jeg de sidste ca.20 år har lidt meget af nakkespændinger og kraftig hovedpine. Jeg har prøvet et utal af forskellige behandlingsformer – også akupunktur, men intet hjalp.

Thomas kunne meget hurtig konstatere at spændingerne og hovedpinen skyldes mine fødder og at jeg bider sammen i kæben.
Jeg lider af nedsunket forfod – hvilket Thomas i starten ikke kendte noget til, han anbefaler mig at skifte mine ortopædindlæg ud med hans tynde specialindlæg.

Meget hurtig kunne jeg mærke en bedring af spændingerne og hovedpinen bliver mindre. Mine fødder piner mig heller ikke så meget som før.
Det var som om de sidste spændinger ikke ville forsvinde, derfor sendte Thomas mig til tandlæge. De to har en fantastisk samarbejde omkring kæbe og bid-problemer. Det viste sig at mit bid var forkert og at tænderne skulle slibes til.

Jeg har nu gået til behandling i ca.5 mdr. og jeg føler mig som et nyt menneske, mine fødder har det bedre, er afslappet i kæben og jeg har kun få spændinger i nakke – dem er jeg ikke et sekund i tvivl om at Thomas nok skal få til at forsvinde, de har jo trods alt været der i 20 år.

Jeg er Thomas dybt taknemlig for, at han har hjulpet mig ud af 20 års smertehelvede og han imponerede mig gang på gang omkring hans viden.

Nakkespændinger og hovedpineLone Andreasen, Hjørring