Jeg er født med klumpfod og blev i 1965 som 1½ årig opereret på ortopædisk hospital i København og med godt resultat.
Jeg måtte ikke lære at kravle før operationen, og har derfor altid brugt meget energi på min motorik.
Som barn faldt jeg altid, og tabte også meget let ting og sager. Jeg bruger meget energi og fokus på mine bevægelser især i stressede situationer.

Det har kostet mange knubs og blå mærker samt et par brækkede arme i tidens løb, men jeg har været forskånet for de store uheld.

Efter at Thomas har ”rettet” mig op, hvor jeg udover at have fået en bedre og meget mere ret holdning, har jeg også til min store glæde opdaget, at jeg gradvis er blevet meget bedre til at koordinere mine bevægelser.
Den første gang jeg opdagede forskellen var jeg til et seminar, hvor der i pausen blev serveret kaffe fra et par store buffetborde. Der var mange mennesker, og uheldigvis var der en som puffede til mig, da jeg med stor koncentration bevægede mig væk fra bordet med en fyldt kaffekop. Puffet bevægede sig fra skulderen og hele vejen ned i armen og jeg var helt sikker på det uundgåelige – kaffekoppen måtte falde til jorden med et brag – men her indtraf så det fantastiske – jeg holdt kaffekoppen og genvandt balancen som det letteste i verden og jeg holdt ved!!!
Følelsen var fantastisk – det var som at have grebet en bold på 30 meters afstand i en meget vigtig baseball kamp.

Jeg kan nu hente vand til mine heste – uden at der spildes. Jeg snubler ikke så let. Jeg har vasket loft ned – uden at blive svimmel. Jeg taber ikke så let ting, uden en årsag.

Så alt i alt har jeg fået det rigtig godt og er dybt taknemmelig for at jeg fik anbefalingen, samt at der findes behandlere som Thomas.

Genvundet motorik efter 44 årCharlotte Hermansen, 44 år