Det startede i sommeren 2007 hvor jeg var ude og spille fodbold. Jeg for et smæk i ryggen og havde konstante smerter i nedre ryg, benene var låste. Dagen efter går jeg til læge og får konstateret to flækkede discus plader. Der gik en lang periode med fysioterapi og mange timers genoptræning samt mange stærke piller, men lige lidt hjalp det.

Lægen og fysioterapeut siger til mig, at jeg var fodboldinvalid. Det er et rent helvede at få hverdagen til at hænge sammen, når man går med konstant smerter. Jeg kunne ikke arbejde eller hjælpe ret meget til, der hjemme. Hver gang jeg skulle flytte mine ben eller bare bukke mig, var det som at få stød.
Jeg gik til lægen igen, for at få lidt hjælp, men han kunne ikke hjælpe mig og operation kunne ikke komme på tale, da man kun gør det på under 5 % og det var en 50/50 chance for at blive rask eller invalid. Dagene gik, også kom min hustru hjem en dag og fortalte mig, at hun havde talt med en veninde, der kendte en akupunktør der kunne hjælpe mig. Først troede jeg ikke helt på at nåle kunne hjælpe, men noget skulle gøres når man gik så dårligt
Som jeg.

Jeg bestilte tid. Første dag jeg var inde hos dig var den 2/09 2008. Jeg sagde til dig at jeg var lidt skeptisk omkring dette, du smilte bare og sagde til mig at dette nok skulle hjælpe mig. Du begyndte med at rette mig op. Havde aldrig hørt om at jeg var skæv i ryggen, men det må jeg nok sige at jeg var! For straks efter du var begyndt at bruge posturologien og jeg fik en sål i skoen hjalp det mig. Til at starte med kunne jeg næsten ikke kravle op på briksen for at få sat nåle i, men efter 4 gange kunne jeg næsten hoppe op på den. Jeg må nok sige at jeg trækker mine skeptiske ord i mig igen! Det er noget af det mest fantastiske der er sket for mig, at jeg kom ind til dig. Jeg har fået 10 behandlinger ,og i dag kan jeg både spille badminton samt løbe ture. Takket være dig.

Som du siger, er jeg rask i dag, men ryggen bliver aldrig 100 % efter sådan en omgang.
Men i det jeg kan gøre alt det jeg gerne vil igen (med måde) føler jeg mig 100 %. Rask.
Jeg har kun rosende ord om dine behandlinger med posturologi og akupunktur.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til alle jeg møder, som har en fysisk skavank.

2 flækkede discus pladerMichael, 36 år, Aalborg