Jeg har gået til behandling hos Thomas gennem 3-4 år. I første omgang var det kronisk hoste gennem 20 år..siden en arm der var dårlig efter for meget træning.. jeg har fået lavet såler til mine sko så jeg nu ikke mere har ondt i lænden..Det seneste 1,5 år er det stress relaterede reaktioner på min krop hvor jeg har fået behandling af Thomas. Når man får stress bliver alt i ens krop påvirket .Gennem samtaler, akupunktur, lysbehandling, gode råd om træning og kost.. en god snak om hvordan ens situation evt kan vendes til noget positivt, har jeg fået det rigtig rigtig godt . Når jeg møder op til behandling er der en ro der er helt fantastisk. Thomas har utrolig stor nærvær i hans behandling.. er en god lytter..her bliver man ikke efterladt med 10 nåle alene. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas? Kitty Brøndbjerg