I efteråret 2008 blev jeg ramt af voldsomme smerter i mit højre øre. Øre-, næse- og halsspecialisten konstaterede, at der ikke var infektioner eller andre sygdomstegn fra øret. Jeg fik en smertestillende medicin til at tage det værste.
Smerterne kom i anfald på 5 til 10 minutter, hvor jeg var helt overladt til disse. Den eneste lindring var at holde sig i bevægelse og helst udendørs. Hvile og stillesiddende arbejde gav hyppigere smerteanfald og meget ubehag. Spisning blev et problem, da tyggebevægelserne fremkaldte anfaldene. Smerterne tiltog og det blev kun til et par timers søvn i oprejst stilling. Jeg blev sygemeldt fra mit arbejde.

Jeg tog kontakt til min kiropraktor for undersøgelse, og han konstaterede at min 2. nakkehvirvel sad helt forkert og trykkede på rigtig mange nerver heriblandt dem til ansigtet. Efter et par behandlinger begyndte en mærkbar bedring af ørepinen, men smerteanfaldene fortsatte med uformindsket styrke.

En af mine arbejdskollegaer kontaktede mig og anbefalede Thomas.
Efter første behandling, skete der fremskridt på en meget vigtig front, jeg kunne begynde at få flere timers nattesøvn i træk og i liggende stilling, uden at blive vækket af smerter.
1½ døgn efter 2. behandling skete det utrolige, smerteanfaldene holdt op, og jeg har ikke haft dem siden.
Jeg blev raskmeldt og begyndte på arbejdet efter 2½ uges sygemelding.

Der er nu gået et par måneder, og jeg har det rigtig godt.

Posturologi fjernede øre smerteCharlotte Hermansen, 44 år

Jeg er født med klumpfod og blev i 1965 som 1½ årig opereret på ortopædisk hospital i København og med godt resultat.
Jeg måtte ikke lære at kravle før operationen, og har derfor altid brugt meget energi på min motorik.
Som barn faldt jeg altid, og tabte også meget let ting og sager. Jeg bruger meget energi og fokus på mine bevægelser især i stressede situationer.

Det har kostet mange knubs og blå mærker samt et par brækkede arme i tidens løb, men jeg har været forskånet for de store uheld.

Efter at Thomas har ”rettet” mig op, hvor jeg udover at have fået en bedre og meget mere ret holdning, har jeg også til min store glæde opdaget, at jeg gradvis er blevet meget bedre til at koordinere mine bevægelser.
Den første gang jeg opdagede forskellen var jeg til et seminar, hvor der i pausen blev serveret kaffe fra et par store buffetborde. Der var mange mennesker, og uheldigvis var der en som puffede til mig, da jeg med stor koncentration bevægede mig væk fra bordet med en fyldt kaffekop. Puffet bevægede sig fra skulderen og hele vejen ned i armen og jeg var helt sikker på det uundgåelige – kaffekoppen måtte falde til jorden med et brag – men her indtraf så det fantastiske – jeg holdt kaffekoppen og genvandt balancen som det letteste i verden og jeg holdt ved!!!
Følelsen var fantastisk – det var som at have grebet en bold på 30 meters afstand i en meget vigtig baseball kamp.

Jeg kan nu hente vand til mine heste – uden at der spildes. Jeg snubler ikke så let. Jeg har vasket loft ned – uden at blive svimmel. Jeg taber ikke så let ting, uden en årsag.

Så alt i alt har jeg fået det rigtig godt og er dybt taknemmelig for at jeg fik anbefalingen, samt at der findes behandlere som Thomas.

Genvundet motorik efter 44 årCharlotte Hermansen, 44 år

Vores Marie  på næsten 5 år – er et typisk øre barn.

Hun har døjet med mellemørebetændelse og vejrtrækningsproblemer siden hun var ganske lille. Vi troede, det var normalt, at små babyer snorkede højere end deres far…

Først røg polypperne – det hjalp ca. en måned. Så vente snorken tilbage. Efter 4 år med adskillige dræn og utallige penicillin kure fik vi nok – der måtte gøres noget andet, for det hjalp jo ikke.

Vi kontaktede Thomas, som straks tog sig af Marie med lys -behandling(ingen nåle) – det er nu 5 måneder siden og vi har ikke haft brug for penicillin siden. Desværre havde Marie så meget væske i ørerne, at hun måtte have et nyt dræn i højre øre. Et par dage efter operationen besøgte vi Thomas, som gav endnu en lys -behandling. Drænet har nu siddet i øret i 3 måneder og det virker… Tænk, normalt skulle der sættes nyt dræn i, ca. ved denne tid, men det virker.

Som det er nu, tager vi ind til Thomas, når Marie hoster/snotter (hvilket normalt betød mellemørebetændelse). Så får hun en lys -behandling og allerede samme aften kan vi mærke en stor forskel. Hun sover bedre, er i bedre humør og vi undgår mellemørebetændelsen!

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Thomas

Øre barnMette & Carl Piercy Nielsen

Jeg har i flere år haft ondt over lænden. Jeg er 60 år og havde tænkt at det åbenbart er sådan noget der kommer med alderen. Det kunne jeg dog ikke acceptere, så da jeg hørte om Thomas Guldbrandsen og hans akupunktur og posturologi, ville jeg give det en chance, og resultatet har været forbløffende. Ryggen er gradvist blevet bedre, og min krop er blevet rettet op.
Desuden har jeg fået et par tillægsgevinster:

Bedre hjerte
Jeg har i en del år sommetider haft ”ondt i hjertet”. Undersøgelser har tidligere vist at der ikke var noget i vejen, så jeg vænnede mig til at sådan var det bare. Ligeledes føltes det som om en nerve sad i klemme på ryggen. Thomas viste mig at jeg åbenbart på et tidligere tidspunkt havde fået et slag på øverste ribben, og dette gjorde at jeg ind imellem følte et ufarligt men ubehageligt tryk på hjertet, ligesom det også gav gener på ryggen. Disse symptomer er nu helt forsvundet, efter at jeg er blevet rettet op.

Bedre syn
Da jeg startede hos Thomas for ¾ år siden, havde jeg briller med dobbeltslebne glas. Jeg skiftede dem ud med læsebriller, men fik aldrig købt et par briller til tv- og teaterbrug. Thomas arbejder bl.a. på at styrke min øjenmuskulatur, og det virker tilsyneladende, for jeg har nu kun brug for mine læsebriller.

Jeg har ikke mere krampe i ben og fødder, og så er jeg begyndt at sove godt om natten!

Rettet op med posturologiNini Buus, Aalborg

Jeg har gennem nogle år haft svære hold i nakke og højre skulder, med sygemelding fra mit arbejde som følge her af. Jeg har været fysisk hæmmet pga. smerterne og det har i perioder har det været nødvendigt, at tage smertestillende medicin 🙁 Fysioterapeutisk behandling hjalp delvis, men aldrig varigt. Min læge opfordrede mig til at søge hjælp hos Thomas Guldbrandsen. Allerede efter to behandlinger, fortog smerten sig mærkbart. Efter opretning af skulderen, var smerterne forsvindende, og efterfølgende opretning af bækken har givet endnu et “løft” i velværd.

Jeg har ikke længere følelsen af at “spænde” i hele kroppen, jeg kan slappe af og være! 🙂

Sideløbende med behandlingen af skulderen, har jeg fået lys-behandling for hudproblemer og i tilknytning hertil fødevareallergitest, samt råd og vejledning om kost. Det har været en kæmpe sidegevinst. Stort knus og tak til Thomas og de bedste anbefalinger fra mig.

Rettet opCharlotte

Mit navn er Ulla og jeg er 66 år. Jeg vil gerne fortælle, hvordan akupunktur har hjulpet mig.  For to måneder siden fik jeg iskias smerter og startede straks hos min kiropraktor. De fleste smerter forsvandt, men jeg havde stadig problemer med mit ben og fod. Tæerne sov, stærke smerter i skinnebenet, som forårsagede hævelse af ankelen og jeg fik krampe i benet, altid om natten, så det forstyrrede min nattesøvn meget.

En god ven foreslog akupunktur og min kiropraktor mente også at det kunne hjælpe mig. Jeg kontaktede Thomas Guldbrandsen på Vesterbro, og så skal jeg love for at det skete noget. Ømhed i ryggen, smerter i skinnebenet og krampen forsvandt efter den første behandling og jeg fik førligheden tilbage i tæerne.

Da jeg engang imellem lider af svimmelhed, fik jeg også sat nåle i mine ører, med det resultat at svimmelheden forsvandt og samtidig fik jeg det meste af hørelsen tilbage på det ene øre.
Jeg har kun fået 3 behandlinger, men det er længe siden jeg har haft det så godt som nu.

Til sidst: Det gør ikke spor ondt.

Skinnebenssmerter og sovende tærUlla

I mit arbejde som kapelmester på Aalborg Teater, kommer jeg ud for perioder med meget stort arbejdspres. Så meget, så fysikken ind imellem døjer med at følge med. I perioden inden prøveforløbet starter, er der meget arbejde ved computeren. Der er sangtekster, der skal tilpasses, og der skal skrives arrangement. I efteråret 2006 havde jeg sådan en periode, hvor materialet samtidig krævede  mange timers øvning ved klaveret.

Prøverne gik i gang, og allerede efter den første uges prøver, kunne jeg mærke, at det gik galt. Jeg døjede med en meget øm skulder/arm, og jeg fik seneskedehindbetændelse. Jeg var med det samme klar over, at skulle jeg holde til premieren (og forestillingerne  bagefter), skulle der gøres noget med det samme.  Jeg havde hørt om Thomas Guldbrandsen fra kolleger på teateret, som han havde hjulpet, så jeg var ikke i tvivl om at det måtte jeg forsøge.

Jeg fik en tid allerede næste dag, og kunne med det samme mærke, at han havde fat i det rigtige. Han talte meget om, hvad jeg selv kunne gøre, for at gøre arbejdsstillingerne bedre, og strække ud før og efter prøverne. Samtidig behandlede han med nåle og akupressur og alt dette bevirkede, at min arm fik det meget bedre, på trods af, at jeg stadig belastede den meget.

Som en sidegevinst gik han også ind og tog fat på mange års problemer med allergi/eksem. Her har jeg tit problemer med, at mine fingre revner om vinteren, hvilket er meget pinefuldt, når jeg spiller klaver. Også her havde behandlingen ret hurtigt en virkning, og jeg har praktisk talt ikke haft rifter denne vinter.

Jeg fortsatte behandlingerne i hele spilleperioden, og han hjælper mig stadig med skulder og eksem. Specielt behandlingerne mod eksem tager tid, men da jeg kan mærke det hjælper, er det det hele værd.

Hudproblemer og armsmerter sat ud af spilletGunhild Kjær

I de sidste 20 år har jeg døjet meget med migræne. Jeg er 54 år og bor i Nørresundby. I starten var der lang tid mellem anfaldene, men med tiden blev det værre. Det kunne være 1-2 gange på 14 dage. Det fyldte så meget i mit liv, idet jeg hele tiden gik og tænkte på, ”hvornår kommer det næste anfald.”

Men så fortalte min datter mig om akupunktur. Jeg kontaktede Thomas, hvor vi fik en snak om det hele, og blev enige om at jeg skulle prøve og få nogle behandlinger hos ham.
I starten fik jeg en behandling hver14.dag. Jeg kunne mærke det blev bedre med migrænen, anfaldene var blevet mindre og ikke så ofte.
Jeg har nu fået 10 behandlinger og har det bare rigtig godt.

Så jeg kan kun anbefale man prøver akupunktur, hvis man døjer med migræne.

Desuden er omgivelserne her hos Thomas rigtig dejlige. Der er sådan en stille og harmonisk atmosfære – et rart sted at komme. Tak for det.

20 år med migræne slutElse

Det startede i sommeren 2007 hvor jeg var ude og spille fodbold. Jeg for et smæk i ryggen og havde konstante smerter i nedre ryg, benene var låste. Dagen efter går jeg til læge og får konstateret to flækkede discus plader. Der gik en lang periode med fysioterapi og mange timers genoptræning samt mange stærke piller, men lige lidt hjalp det.

Lægen og fysioterapeut siger til mig, at jeg var fodboldinvalid. Det er et rent helvede at få hverdagen til at hænge sammen, når man går med konstant smerter. Jeg kunne ikke arbejde eller hjælpe ret meget til, der hjemme. Hver gang jeg skulle flytte mine ben eller bare bukke mig, var det som at få stød.
Jeg gik til lægen igen, for at få lidt hjælp, men han kunne ikke hjælpe mig og operation kunne ikke komme på tale, da man kun gør det på under 5 % og det var en 50/50 chance for at blive rask eller invalid. Dagene gik, også kom min hustru hjem en dag og fortalte mig, at hun havde talt med en veninde, der kendte en akupunktør der kunne hjælpe mig. Først troede jeg ikke helt på at nåle kunne hjælpe, men noget skulle gøres når man gik så dårligt
Som jeg.

Jeg bestilte tid. Første dag jeg var inde hos dig var den 2/09 2008. Jeg sagde til dig at jeg var lidt skeptisk omkring dette, du smilte bare og sagde til mig at dette nok skulle hjælpe mig. Du begyndte med at rette mig op. Havde aldrig hørt om at jeg var skæv i ryggen, men det må jeg nok sige at jeg var! For straks efter du var begyndt at bruge posturologien og jeg fik en sål i skoen hjalp det mig. Til at starte med kunne jeg næsten ikke kravle op på briksen for at få sat nåle i, men efter 4 gange kunne jeg næsten hoppe op på den. Jeg må nok sige at jeg trækker mine skeptiske ord i mig igen! Det er noget af det mest fantastiske der er sket for mig, at jeg kom ind til dig. Jeg har fået 10 behandlinger ,og i dag kan jeg både spille badminton samt løbe ture. Takket være dig.

Som du siger, er jeg rask i dag, men ryggen bliver aldrig 100 % efter sådan en omgang.
Men i det jeg kan gøre alt det jeg gerne vil igen (med måde) føler jeg mig 100 %. Rask.
Jeg har kun rosende ord om dine behandlinger med posturologi og akupunktur.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til alle jeg møder, som har en fysisk skavank.

2 flækkede discus pladerMichael, 36 år, Aalborg

Jeg blev ramt af et voldsomt lændehold.

Takket være to behandlinger hos Thomas Guldbrandsen var jeg allerede ét døgn efter funktionsdygtig på mit arbejde, som på det tidspunkt var en rolle, som bl.a. krævede mange løb op og ned af en trappe.

Det er første gang, jeg har prøvet akupunktur, og jeg kan kun sige, at jeg  har aldrig før oplevet at komme mig så hurtigt, som jeg gjorde i dette tilfælde. Akupunktur og Thomas Guldbrandsen kan tilsyneladende noget, som jeg ikke vil tøve med at gøre brug af igen, når min krop af den ene eller anden grund har brug for noget hjælp.

Voldsomt lændeholdMarianne Høgsbro