Fødevare Intolerance-test – Allergi
Fødevare-intolerance er en stor forhindring for al form behandling. Det kan være nødvendigt helt at undgå et eller flere fødevareemner i kosten for at blive helt rask .
En fødevareintolerance adskiller sig hovedsageligt fra allergi, ved at være mængdebestemt. Det er altså noget som fylder i den daglige kost..
Modsat allergi, hvor reaktionen er hurtig, og kun kræver en meget lille mængde, vil en fødevareintolerance vise sig langt senere, flere dage, uger.
At finde fødevareintolerance er samtidig ofte årsagsbehandling til allergi.

 

Tegn på Fødevare-intolerance og Allergi
Fordøjelse: Smerter, obstipation, diarre, ildelugtende tarmluft, ildelugtende afføring oppustethed, mavesår, mavekatar, colitis, candida.
Generelt: Astma, Søvnløshed, træthed, stort søvnbehov, rhinitis (løbende næse), bi-hulebetændelse, øjenbetændelse, næsepolypper.
Huden: Mørke rande under øjnene, eksem, soleksem, hudkløe, pletskaldethed, hårtab, marmorering af hud, karsprængninger, gennemsigtig hud,.
Led: Uforklarlige ledsmerter, Skinnebensbetændelse ( Morbus Scheurmann, Osgood Schlatter.
Neuropsykiske: Migræne,Tetani (kramper), spasmofili (meget elastisk hud og tendens til alle former for kramper som tarmkolik, hjertebanken
Vaskulære tegn: Tachycardi (hjertebanken), smerter i brysterne/brystspænding især op til menstruation, hypertension (forhøjet blodtryk), hvide fingre.
Gynækologiske tegn: Smerter, svampeinfektion, endometriose, nedsat fertilitet, præmenstruel syndrom.
Psykiske tegn: Adfærds-anomali, hyperaktive børn, søvnløshed.

Takket være auriculomedicine
Klik for stor udgave
..kan vi nu tilbyde en personlig fødevaretest for den enkelte. Hvad der er godt for en er ikke nødvendigvis godt for en anden. Vi kan teste hver enkel fødevare på patienten og derved opdage negative reaktioner på fødevarerne . Det anvendte system kræver masser af praksis og bruger Fotoperception ( kutant spektro-photoperception).
Det giver os mulighed for at isolere de fødevarer, som patienten ikke tåler, og hjælper med at finde løsninger på sygdomme, der indtil nu har været vanskelige at behandle.
Patient ligger afslappet på briks. Fødevareemner (se billede til højre) testes på huden, samtidig med lys (Fotoperception) og VAS puls registreres samtidig.
Hvordan foregår det?
Testen er meget præcis og giver stor sikkerhed for, hvad man reagerer
intolerant/allergisk mod. En test er helt uden ubehag og varer typisk 45 min.

Børn skal blot være store nok til at kunne ligge nogenlunde stille i en tid.

Fødevaretest hos Guldbrandsen er en succes!
Rigtigt mange vælger at blive testet for mad-intollerance!
Det er en sikker test som præcist afgør hvad du ikke kan spise, og samtidig giver
tryghed for hvad du kan erstatte det med.